peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

20 06 2017 1Of het nu je vakantiebestemming is of een stopplaats onderweg naar het zuiden: Parijs is altijd een bezoekje waard. Nieuw is dat je een tour door de stad kunt maken met de E-Mehari, de open, elektrische auto van Citroën. 

20 06 2017 2

De mogelijkheid om Parijs met de E-Mehari te verkennen, komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Citroën en de organisatie ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ - vier wielen onder een paraplu. Het is de geuzennaam van de Citroën 2CV, omdat die auto je met minimale middelen overal naartoe brengt - en droog bovendien. De organisatie biedt al langer trips door de stad aan met 2CV’s, en doet dat nu ook - conform de eisen die de moderne tijd aan mobiliteit stelt - met de 100 procent elektrische Citroën E-Mehari. Dat model is in Nederland niet leverbaar; des te meer reden om er in Parijs eens uitgebreid mee kennis te maken.

20 06 2017 3

Verademing
Het leuke van de E-Mehari is dat hij geheel open is, voor een wijds uitzicht naar alle kanten. Bovendien kun je er met vier mensen in zitten, net als in de 2CV. Je zult het alleen zonder het luidruchtige gesnater van de Eend moeten doen, maar ook zonder diens uitlaatgassen. Schoon, soepel en stil door de stad dus, een verademing voor deelnemers en omstanders. ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ heeft diverse routes om uit te kiezen, zoals het klassieke Parijs, het onbekende Parijs en het Parijs van André Citroën. Het start- en eindpunt is altijd C_42, de officiële vestiging van Citroën aan de Avenue des Champs-Elysées - toch al een plek die de ware Citroën-liefhebber op zijn Parijse verlanglijstje heeft staan.

20 06 2017 4

Spacetourer
Wie wat verder wil reizen, of met meer personen onderweg is, kan via ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ sinds kort ook kiezen voor de ruime en comfortabele Citroën Spacetourer. Daarmee liggen trips in het verschiet voor acht personen naar bijvoorbeeld Mont Saint-Michel, de kastelen langs de Loire en de wijnkelders van de Champagnestreek. Grappig om te weten is dat de vooralsnog twee beschikbare E-Mehari’s de nummers 19 en 68 dragen, naar het geboortejaar van hun voorbeeld, de originele Citroën Méhari. De Spacetourer heeft nummer 8, naar het aantal personen waaraan hij plaats biedt.
Voor boekingen en meer informatie, klik hier  

Uitgelicht

Tijd voor de bandenwissel!

Afbeeldingsresultaat voor zomerbanden

Het nattere weer is in aantocht, dit betekent dat uw auto weer toe is aan zijn winterbanden. Kom langs of maak een afspraak voor de wissel van uw banden. Bent u aan nieuwe banden toe, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.


 We hebben aanbiedingen voor alle merken!

 

Actiepagina

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage cats

Pingjumerstraat 49 8748 BM Witmarsum
Tel: 0517-531441

cats@garagecats.nl

Googlemaps Garage Cats

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste PCA nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  1. *
    Ongeldige invoer

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig