Elektrische auto's en onderhoud

Heeft uw elektrische auto onderhoud nodig? Of heeft u interesse in een elektrische auto? Dan bent u bij ons in beide gevallen aan het juiste adres! Voor zowel de aanschaf van een tweedehands of nieuwe occasion denken wij graag met u mee. Vooral nu de overheid nog subsidie geeft voor de aanschaf van elektrische auto’s, kan het een interessante keuze zijn. 

Hieronder vindt u meer informatie  over de subsidie voor nieuwe of gebruikte personenauto’s.  Wilt u graag meer informatie, stap dan gerust bij ons binnen.  

Onderhoud elektrische auto

Het voordeel van onderhoud bij een elektrisch voertuig is het besparen op kosten voor onderhoud. Uw auto heeft immers geen motorolie meer nodig en het vervangen van het oliefilter als ook andere delen van de auto zijn verleden tijd.

Maar ook uw elektrische auto heeft onderhoud nodig. Er zijn altijd onderdelen die periodiek gecontroleerd moeten worden om te voorkomen dat u onnodig langs de kant van de weg komt te staan.

Waarom bij Garage Cats?

Wij werken we met de allernieuwste technieken en gereedschap aan uw elektrische auto. Onze werknemers zijn hiervoor speciaal opgeleid en kennen uw auto van binnen en buiten. Tevens maken wij gebruik van originele onderdelen en werken we volgens de officiële fabrieksvoorschriften. 

Garage Cats is daarnaast ook voorzien van de NEN 9140 certificaat, waardoor wij op de veiligste wijze te werk gaan. 

Wilt u meteen een afspraak inplannen?

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven