APK

Zodra uw auto een bepaalde leeftijdsgrens heeft bereikt, moet hij volgens de wet APK zijn goedgekeurd. Deze algemene periodieke keuring garandeert dat uw auto in staat is om aan het verkeer deel te nemen en dat hij aan de veiligheids- en milieunormen voldoet.

Waarom Garage Cats?

Als u de APK-keuring voor uw auto bij Garage Cats laat uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat hij door een erkende APK-keurmeester wordt gekeurd. Bij ons werken APK-keurmeesters met jarenlange ervaring en kennen uw auto of bedrijfswagen als geen ander, ongeacht het merk.

Als uw auto toch wordt afgekeurd, kunnen wij direct de benodigde reparaties uitvoeren. Vooraf aan reparaties nemen wij altijd contact op met u voor een transparante prijsopgave. Indien u de reparatie bij ons laat uitvoeren is een herkeuring gratis. 

Gratis APK-keuring

Combineert u de APK-keuring met een uitgebreide onderhoudsbeurt? Dan bent u aanzienlijk goedkoper uit. De APK-keuring inclusief verplichte milieumetingen is dan gratis. U betaalt dan alleen de wettelijk verplichte APK-afmeldkosten á €5,77.

Indien u bij ons pechhulp afsluit is ook de APK-keuring gratis en betaalt u ook hierbij alleen de wettelijke afmeldkosten. U ontvangt al pechhulp voor slechts €49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

Wilt u meteen een afspraak inplannen? 

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven