Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag geopend op afspraak

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

APK

Zodra uw auto een bepaalde leeftijdsgrens heeft bereikt, moet hij volgens de wet APK zijn goedgekeurd. Deze algemene periodieke keuring garandeert dat uw auto in staat is om aan het verkeer deel te nemen en dat hij aan de veiligheids- en milieunormen voldoet.

Waarom Garage Cats?

Bij Garage Cats bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare APK-keuring voor uw auto. Onze ervaren keurmeesters hebben een grondige kennis van verschillende automerken en bedrijfswagens. Of het nu gaat om een personenauto of een bedrijfsvoertuig, uw voertuig wordt zorgvuldig geïnspecteerd volgens de hoogste normen.

Als uw auto onverhoopt wordt afgekeurd, staan wij paraat om direct de benodigde reparaties uit te voeren. Wij geloven in transparantie en zullen altijd contact met u opnemen voor een duidelijke prijsopgave voordat we aan de reparaties beginnen. Bovendien, als u ervoor kiest om de reparaties bij ons uit te laten voeren, is een herkeuring kosteloos. Bij Garage Cats staat uw veiligheid en tevredenheid voorop.

APK

APK-keuring: voorkom boetes, blijf veilig rijden

Het is belangrijk om uw auto op tijd te laten keuren om hoge boetes te voorkomen. U kunt uw auto al tot 2 maanden voor de vervaldatum van de APK laten keuren. Als uw auto niet op tijd wordt gekeurd, riskeert u een boete van de RDW. Bovendien is het verboden om met een niet-gekeurde auto op de weg te rijden. Zorg ervoor dat uw auto tijdig wordt gekeurd om problemen te voorkomen en veilig op weg te blijven.

Wanneer u de keuring combineert met een uitgebreide onderhoudsbeurt, profiteert u van aanzienlijke kostenbesparingen. De APK-keuring, inclusief de verplichte milieumetingen, wordt dan gratis uitgevoerd. U betaalt enkel de wettelijk vereiste afmeldkosten van €5,99.

Wilt u meteen een afspraak inplannen? 

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?