Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag geopend op afspraak

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Ons team

De geschiedenis van Garage Cats

Welkom bij Garage Cats, waar we trots zijn op onze rijke geschiedenis en de kracht van ons team. Garage Cats heeft een diepgewortelde geschiedenis die teruggaat tot 1947, toen Klaas Hein Cats in Apeldoorn de eerste stappen zette in de automotive wereld. Zijn bescheiden begin als taxibedrijf en zijn vaardigheden in auto- en motoronderhoud legden de basis voor een veelbelovende toekomst.

In 1959 opende Cats zijn eigen garage in het pittoreske Witmarsum, waar hij niet alleen auto’s verkocht, maar ook diensten aanbood voor onderhoud en reparaties. Het bedrijf floreerde onder zijn leiding, en in 1979 werd het stokje overgedragen aan zijn zoon Jan Cats en diens vrouw Griet. Met een nieuwe generatie aan het roer kwam er frisse energie in Garage Cats.

De betrokkenheid van de familie Cats bij het bedrijf is altijd sterk geweest. Naast Jan en Griet, hebben ook hun zoons, Klaas Hein en Fedde Jan, zich vol overgave ingezet voor het familiebedrijf. Hun toewijding heeft geleid tot een aanzienlijke groei van het team en een uitbreiding van de diensten die Garage Cats biedt.

Het 60-jarig jubileum in 2019 was een mijlpaal voor Garage Cats. Het was een moment om terug te kijken op 60 jaar vol uitdagingen, triomfen en vooral, ervaring. Door de jaren heen heeft Garage Cats zich ingezet voor het leveren van goede klantenservice en het streven naar klanttevredenheid.

Bij Garage Cats streven we ernaar om onze service voortdurend te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. De komende 60 jaar beloven spannend te worden, gevuld met nieuwe technologieën, uitdagingen en kansen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Garage Cats, waar passie voor auto’s samengaat met ongeëvenaarde service en toewijding.

Geschiedenis Garage Cats

Het team van Garage Cats

Ons Team - Jan en Griet Cats
Jan en Griet Cats

Eigenaren

Ons Team Klaas Cats
Klaas Cats

Eigenaar

Ons Team Fedde Jan Cats
Fedde Jan Cats

Eigenaar

Ons Team Peter Herrema
Peter Herrema

Schadeherstel Specialist

Ons Team - Kevin van der Zee
Kevin van der Zee

Chef Werkplaats, APK-keurmeester en leermeester

Ons Team - Arie Postma
Arie Postma

1e Automonteur en APK-keurmeester

Ons Team - Tjalling Sieperda
Tjalling Sieperda

1e Automonteur, leerling Technisch Specialist

Alien Brouwer – Cats

Financiële administratie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?