Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag 8.30 - 16.00

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Storing zoeken en diagnose stellen

Brandt er een lampje in uw dashboard, of heeft u een vermoeden dat er iets aan uw auto stuk is? Wij beschikken over het modernste diagnose apparatuur om uw auto, bedrijfswagen of camper uit te lezen en snel een juiste diagnose te stellen.

Auto uitlezen

Uw auto wordt uitgelezen met het nieuwste apparatuur. Dit uitlezen zorgt ervoor dat eventuele foutcodes in uw auto naar voren komen. De foutcode zegt vervolgens iets over wat er defect is en waar het probleem zit in de auto. Er zijn wel bijna 4000 foutcodes die het apparatuur kan aangeven en dit betekent dus ook dat er erg veel opties zijn wat er mis kan zijn met de auto. 

Het is daarom ook verstandig om de auto uit te laten lezen wanneer er een lampje brandt waarvan de betekenis niet direct duidelijk is, zodat ook aan de hand van de foutcodes de juiste diagnose gesteld kan worden.

Diagnose stellen

Bij het uitlezen van een auto, bedrijfswagen of camper komen de foutcodes naar voren. Maar dit betekent niet dat er precies wordt aangegeven wat er aan de auto gerepareerd moet worden. De foutcode geeft namelijk weer waar het probleem zich bevindt, maar geeft niet weer welk onderdeel er vervangen moet worden om het probleem op te lossen.

Zonder een gedegen diagnose door een diagnose specialist, worden er nog te vaak onderdelen vervangen die niet nodig zijn. Wij beschikken over gecertificeerde diagnose specialisten en hebben modern diagnose apparatuur in huis die verder kijken dan alleen de foutcodes. Dit bespaart u onnodig hoge kosten en een hoop ergernis.

 

Peugeot en Citroën specialist

Doordat wij bij de formule Eurorepar Car Service aangesloten zijn, vallen wij onder de Stellantis Group. Dit is de overkoepelende organisatie van onder andere Peugeot en Citroën. Daarnaast zijn wij voorzien van een ervaren Diagnose Specialist, met veel kennis van Peugeot en Citroën.

Bovenstaande combinatie zorgt ervoor dat we beschikken over de juiste kennis en materialen om een gedegen diagnose te stellen. 

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?