Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag 8.30 - 16.00

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Eiland autoservice
Terschelling & Vlieland

Woont of bezoekt u Terschelling of Vlieland en is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Maak dan gebruik van onze eiland autoservice. Indien u op het eiland verblijft of woont dan kunnen wij uw auto gratis ophalen uit de haven van Harlingen. Bezoekt u het eiland, dan kunt u uw auto gratis parkeren bij onze garage en brengen wij u gratis naar Harlingen met onze shutlle service.

Service voor bewoners Terschelling of Vlieland

Woont u op Terschelling of Vlieland? Dan kunt u de auto onbemand op de veerboot zetten. Wij zorgen dat uw auto uit de haven wordt gehaald en wij brengen hem na onderhoud of reparatie kosteloos weer bij de haven. 

Wilt u de auto liever zelf brengen of brengt u een bezoek aan de vaste wal? Dan kunt u bij ons gebruik maken van gratis vervangend vervoer

Ook is het mogelijk om uw auto van en naar het eiland te transporteren.

Eiland autoservice

Gratis parkeren tijdens uw bezoek aan Terschelling of Vlieland

Brengt u een bezoek aan de waddeneilanden Terschelling of Vlieland? U kunt dan bij ons uw auto gratis parkeren, indien u de auto brengt voor onderhoud of reparatie. Hierdoor bespaart u de parkeerkosten in de haven van Harlingen en combineert u het aangename met het noodzakelijke. 

Wij brengen u dan met de gratis shuttleservice naar de haven in Harlingen en u wordt ook weer op een afgesproken tijdstip opgehaald uit Harlingen (15 min. rijden). 

Eiland autoservice

Maak uw afspraak online en geef in de opmerkingen aan wat uw wensen zijn. 

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?