Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag 8.30 - 16.00

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Elektrische en Hybride specialist

Het onderhoud van elektrische of hybride voertuigen vereist specifieke kennis en expertise, die verder gaat dan die van conventionele diesel- of benzineauto’s. Het is daarom essentieel om uw auto te laten onderhouden door een garage die gespecialiseerd is als “Specialist Elektrisch en Hybride”.

Bij Garage Cats zijn we trots op onze status als expert in elektrische en hybride voertuigen, met een erkend EV-label. Onze monteurs zijn speciaal getraind en hebben diepgaande kennis van uw voertuig. Bovendien gebruiken we uitsluitend originele onderdelen en volgen we strikt de fabrieksvoorschriften.

Als blijk van onze toewijding aan veiligheid zijn we ook gecertificeerd volgens de NEN 9140 norm, wat betekent dat we op de meest veilige manier te werk gaan. Bij Garage Cats kunt u rekenen op hoogwaardig onderhoud en service voor uw elektrische of hybride auto.

Elektrisch hybride specialist

Onderhoud elektrische en hybride auto

Het voordeel van onderhoud bij een elektrisch voertuig is de besparing op kosten voor onderhoud. Uw auto heeft immers geen motorolie meer nodig en het vervangen van het oliefilter, evenals andere traditionele onderhoudstaken, behoren tot het verleden.

Maar ook uw elektrische auto heeft onderhoud nodig. Er zijn altijd onderdelen die periodiek gecontroleerd moeten worden om te voorkomen dat u onnodig langs de kant van de weg komt te staan.

Het is belangrijk op te merken dat dit niet geldt voor plug-in hybride auto’s, omdat deze de elektromotor combineren met een verbrandingsmotor.

Bij Garage Cats, als erkende elektrisch en hybride specialist, begrijpen we de unieke behoeften van elektrische en hybride voertuigen. Wij bieden gespecialiseerde onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw elektrische auto in topconditie blijft en u zorgeloos kunt blijven rijden.

elektrisch hybride specialist

Subsidie aanschaf elektrische auto

Heeft u interesse om een elektrische auto aan te schaffen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel de aanschaf van een tweedehands of nieuwe occasion denken wij graag met u mee. Vooral nu de overheid nog subsidie geeft op de aanschaf van een elektrische auto, kan het juist op dit moment een verstandige keuze zijn.

Hieronder vindt u meer informatie  over de subsidie voor nieuwe of gebruikte personenauto’s.  Wilt u graag meer informatie. 

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?