Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag 8.30 - 16.00

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Elektrische en Hybride specialist

Het onderhoud van een elektrische of hybride vergt uitgebreidere kennis van onderhoud dan het onderhoud van een diesel- of benzinemotor. Het is dus van groot belang dat u uw auto laat onderhouden door een autobedrijf met deze kunde in huis.

Garage Cats beschikt over het EV-label. Wij werken met de allernieuwste technieken en gereedschap aan uw elektrische auto. Onze werknemers zijn hiervoor speciaal opgeleid en kennen uw auto van binnen en buiten. Tevens maken wij gebruik van originele onderdelen en werken we volgens de officiële fabrieksvoorschriften.

Daarnaast zijn wij ook voorzien van de NEN 9140 certificaat, waardoor wij op de veiligste wijze te werk gaan.

Onderhoud elektrische en hybride auto

Het voordeel van onderhoud bij een elektrisch voertuig is het besparen op kosten voor onderhoud. Uw auto heeft immers geen motorolie meer nodig en het vervangen van het oliefilter als ook andere delen van de auto zijn verleden tijd.

Maar ook uw elektrische auto heeft onderhoud nodig. Er zijn altijd onderdelen die periodiek gecontroleerd moeten worden om te voorkomen dat u onnodig langs de kant van de weg komt te staan.

Bovenstaande geldt niet voor plug-hybride auto’s, omdat deze de elektromotor combineren met een verbrandingsmotor.

Subsidie aanschaf elektrische auto

Heeft u interesse om een elektrische auto aan te schaffen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel de aanschaf van een tweedehands of nieuwe occasion denken wij graag met u mee. Vooral nu de overheid nog subsidie geeft op de aanschaf van een elektrische auto, kan het juist op dit moment een verstandige keuze zijn.

Hieronder vindt u meer informatie  over de subsidie voor nieuwe of gebruikte personenauto’s.  Wilt u graag meer informatie. 

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?