Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag geopend op afspraak

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Welkom bij Garage Cats: Uw Peugeot Specialist in Witmarsum

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw geliefde Peugeot? Zoek niet verder! Garage Cats in Witmarsum is dé specialist als het gaat om alles wat met Peugeot te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring, toegewijde technici en uitgebreide expertise, bieden wij hoogwaardige diensten voor uw Peugeot, van onderhoud en reparatie tot het stellen van diagnoses.

Onze Peugeot Expertise

Bij Garage Cats begrijpen we dat uw Peugeot meer is dan zomaar een auto; het is een investering die u koestert. Onze gecertificeerde monteurs zijn gepassioneerd door het merk Peugeot en hebben diepgaande kennis van de technische aspecten en specificaties. Of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing, complexe motorreparatie of elektronische diagnose, wij hebben de kennis en tools om uw Peugeot in topconditie te houden.

Diensten die Wij Bieden

  • Onderhoud: Regelmatig onderhoud is essentieel om uw Peugeot soepel te laten draaien. Ons team zorgt voor periodiek onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen, wat de levensduur van uw voertuig verlengt en eventuele problemen vroegtijdig opspoort.

  • Reparatie: Heeft uw Peugeot een probleem? Onze specialisten staan klaar om alle soorten reparaties uit te voeren, van remmen en ophanging tot versnellingsbak en meer. We streven ernaar om uw auto snel en efficiënt weer op de weg te krijgen.

  • Diagnose: Moderne Peugeot-voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde elektronica. Onze geavanceerde diagnoseapparatuur helpt ons om nauwkeurige analyses te maken en eventuele storingen snel te identificeren.

  • Tuning: Als echte Peugeot-liefhebbers begrijpen we de drang naar betere prestaties. Onze tuningdiensten zijn ontworpen om het potentieel van uw Peugeot te maximaliseren, terwijl we binnen veilige grenzen blijven.

  • Onderdelen: We gebruiken alleen hoogwaardige originele of OEM-onderdelen voor elke reparatie of vervanging. Zo blijft de kwaliteit van uw Peugeot behouden.

Waarom Kiezen voor Garage Cats?

  • Ervaren Peugeot specialisten
  • Toegewijd aan kwaliteit en precisie
  • Persoonlijke service en transparantie
  • Geavanceerde technologie en diagnoseapparatuur
  • Betaalbare tarieven

Bij Garage Cats delen we uw passie voor Peugeot. Laat ons uw vertrouwde partner zijn voor alle Peugeot-gerelateerde behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de hoogwaardige service die uw Peugeot verdient.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?