Garage Cats

Pingjumerstraat 49
8748BM Witmarsum
0517 - 53 1441
info@garagecats.nl

Ma - Vr: 8:00 - 17:15

Zaterdag geopend op afspraak

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Cats - Witmarsum

Schade herstel

Schade aan uw personenauto, bedrijfsauto of camper? U bent bij ons aan het juiste adres. Met een compleet pakket aan producten en diensten, kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto weer als nieuw is. Wij werken hierbij volledig volgens fabrieksspecificaties en hebben een ervaren betrouwbare schadeherstel specialist in huis. Daarnaast kunt u tijdens de reparatie gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

 

Autoschade herstellen

Schade aan uw auto? Kom gerust langs om het door ons te laten beoordelen. Wij kunnen met u meekijken wat ervoor nodig is om de auto weer als nieuw te maken. Onze schadeherstel specialist is aanwezig van maandag tot en met donderdag dus kom gerust langs en u weet snel waar u aan toe bent.

Spuiten autoschade

Wilt u schade aan uw auto herstellen en heeft u naast deuken ook lakschade? Of is uw schade dusdanig complex dat er onderdelen moeten worden vervangen, dan is dit geen probleem voor ons. Wij maken hierbij gebruik van door de fabrikant voorgeschreven originele materialen.

Wij stellen voor u graag een taxatierapport op van de schade, of laten vanuit uw verzekering een schade taxateur langskomen.  

Uitdeuken zonder spuiten

Is de lak van uw auto niet beschadigd en de deuk niet te groot, dan kunnen wij met speciaal gereedschap de deuk eruit halen. Zo hoeft er niet onnodig veel werk verricht te worden, en bespaard het u veel tijd en geld. 

Wilt u laten controleren of uw auto hiervoor in aanmerking komt, rij gerust even langs dan kijken wij met u mee.

Ruitschade herstellen

Heeft u een sterretje in uw raam? U kunt er wel mee doorrijden, maar wacht liever niet te lang. Het sterretje kan namelijk door temperatuurschommelingen of schokken gaan barsten. Indien het sterretje barst, dan is ruitvervanging noodzakelijk. 

Een barst in het raam kan er voor zorgen dat uw zicht plotseling belemmerd wordt en dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast draagt uw voorruit bij aan de structurele sterkte van uw auto. Dus het is zeker ook voor uw veiligheid verstandig de schade te herstellen.  

Sterretje in het raam

Een sterretje repareren? De beschadiging wordt eerst goed schoon gemaakt en vervolgens wordt er onder hoge druk een kleine hoeveelheid heldere kunsthars in het sterretje gespoten. Deze kunsthars wordt daarna door middel van UV-licht uitgehard, hierna zal de autoruit weer zijn originele sterkte terug krijgen. 

Ruitvervanging

Naast het repareren van sterretjes, kunnen wij ook de complete autoruit vervangen. Wij vervangen de ruiten voor alle automerken. Tijdens het vervangen kunt gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Wij kijken graag vooraf met u mee hoe u verzekerd bent, en of u een eigen risico heeft. Ook alle overige administratie handelen wij af met uw verzekeraar. 

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Bel ons dan op: 0517-531441

Ook kunt u ons bereiken via mail: info@garagecats.nl

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u helpen?